20130702 190413   20130702 190334
     

 Vleesgerechten

Kip saté schotel
Zoals alleen onze chef hem kan maken met satésaus, atjar en kroepoek
€ 12,95

 

 Buffel Entrecote met rode wijn saus
€ 19,50

 
Botermalse kogelbiefstuk met champignons
In roomboter gebakken
€ 16,75


Hertenbiefstuk
Met een bospaddenstoelen mix afgeblust met rode port
€ 21,50


Kipfilet gevuld met roombrie
Gegarneerd met walnoten en honing
€ 15,50

    Varkenshaas in ontbijtspek                                                                  

€ 16,95

Beenham met honingmosterdsaus

   6,50gr

€ 18,50

 

 

 

 

 

 

 

 

    Al deze gerechten worden geserveerd met frites of gebakken aardappelen, salade en verse groente

 Brasserie2012 is een erkend Leerbedrijf

In een goed leerbedrijf krijg je van je praktijkopleider voldoende aandacht bij het leren in de praktijk.